Kezdőrúgás

2011.01.13. 14:43

A kezdőrúgás, amely minden mérkőzést elindít bár jelentéktelen mozdulatnak tűnik, mégis sok mindent meghatároz. Befolyásolja a mérkőzés hangulatát, kimenetelét és szakértő szemeknek már egyből rengeteg információt árul el az utána következő eseményekről.

Talán egy blog életében is fontos szerepet kap az első bejegyzés. Lehet nem fogják még sokan olvasni, de mégis irányítja majd az ezután következő bejegyzéseket. Igyekszünk hát egyértelműek és tömörek lenni:

A Szusza Ferenc bloggal célunk, hogy ezzel a modern eszközzel is emléket állítsunk egy legendának.Egy legendának aki életében csak az Újpest csapatában játszott, aki minden idők egyik leggólerősebb csatára, a magyar válogatott labdarúgója és csodálatos stadionunk névadója. Reméljük sok hasznos információval és érdekességgel fogunk tudni szolgálni. Bármilyen ötletetek, vagy véleményetek van szeretettel várjuk a hozzászólásokban.

Akkor hát, hajrá :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuszaferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr182581223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása