Már rég jelentkeztünk itt a blogon friss bejegyzéssel, de bátran mondhatjuk volt miért várni! Az egy hónapos csend alatt a háttérben komoly szervezési munka folyt, hogy sikerüljön megrendezni a Szusza Ferenc Emléknapot!

A szurkolói kezdeményezést siker koronázta, az Emléknap megszervezése mögé odaállt az Újpest FC és a magyarországi lengyel nagykövetség is, így már biztos, hogy méltó módon emlékezhetünk meg egykori kedvencünkről. Tehát a lényeg:

 

Szusza Ferenc Emléknap: 2011.március 26.

Újpest FC- Górnik Zabrze

nemzetközi labdarúgó mérkőzés 

 

Az ellenfélválasztás nem véletlen: ebben a klubban is dolgozott edzőként stadionunk névadója, a klubhűség egyik példaképe – és nem is akármilyen sikereket ért el.  Szusza Ferenc két év alatt egy bajnoki címet és kupát szerzett a lengyel csapattal, amelynél még mindig nagy szeretettel emlékeznek rá. Erre utal, hogy a lengyel csapat szinte azonnal igent mondott a meghívásra.

A mérkőzés célja pedig nem is lehet más, mint az, hogy a klub a szurkolókkal közösen nagyot lendítsen Szusza Ferenc szobrának ügyén. Az eddigi szervezőmunka eredményeként elmondhatjuk, hogy a mérkőzés teljes bevételét a Szusza emlékműre fordíthatjuk majd.

A jegyárak kedvezményesek: 1200 forintért tekinthető meg a Szusza Ferenc Emlékmérkőzés.

A kezdési időpont egyelőre nem végleges, mivel folynak az egyeztetések a Sport Tv-vel. A tervek szerint azonban közvetlenül a mérkőzés előtt – vagy után – kerül sor az Újpest FC B–Kazincbarcika NB II-es találkozóra, amelyet a sportcsatorna szintén közvetítene.

Az eseményről a blogon is megosztunk minden információt, de további tartalmakért csatlakozzatok a Szusza Ferenc Emléknaphoz a facebook-on is.

www.facebook.com/szuszaferenc

Írjátok be a naptárba, és szóljatok minden barátnak. Kötelező jönni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuszaferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr192714288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása