Szerencsére az Újpest FC szurkolóinak is található blogja a népsporton: Hűség, Büszkeség néven. Érdemes őket olvasni és követni! Mostani bejegyzésük Szusza Ferencről szól, ami így külön öröm számomra:

Az ember blogger mindig nagyon nehéz fába vágja a fejszéjét, amikor olyan emberről szándékozik írni, akit szeretett csapata ikonjának tekinthetünk. Ilyenkor az objektivitást sutba dobja és saját emlékei, érzései kerülnek előtérbe úgy, hogy az méltó legyen a legenda emlékének. Valami ilyesmire készülök én magam is. Arról az emberről akarok írni, aki volt filmszereplő, elnökségi tag, az egyik legeredményesebb csatárunk volt. Eltalálta a kedves olvasó, stadionunk névadójáról, Szusza Ferencről lesz szó. Húsz éven át játszott lila-fehérben, ezalatt elképesztő ütemben lődözte a gólokat. A minimum, amit Szuszáról tudni érdemes.

További részletek a blogon: http://megyeriut.blog.nepsport.hu/archives/2012/01/12/Az_igazi_Ujpesti_legenda/

A bejegyzés trackback címe:

https://szuszaferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr763540216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása